test Ledare

Scanbikes ledartexter

 

Följ våra ledartexter

Ledare 135 2017-10-11

 

 

Sidder her 1 august og skriver denne leder som jeg håber du kommer til at læse sidst i August, som jeg håber har været fyldt med solskin og varme, for indtil nu har det været en elendig sommer med mest regnevejr. Mange har nok overvejet om en båd ikke burde ha været bedre end en Mc, da der ikke har været ret meget kørevejr.

 

 

 

Ledare 134 2016-12-11

 

 

Hej alle Scanbikers Det er en sjov fornemmelse at sidde her i dag som gæstelederskribent 18 år efter jeg selv stod for den danske del af Scanbike. Det er med nogen stolthed man kan se at bladet har udviklet sig fra at være lavet af nogen nok dygtige, men stadig amatører til at være et super professionelt, både layoutmæssigt og indholdsmæssigt og indholdsmæssigt blad der tåler sammenligning med de bedste.

 

 

 

Ledare 133 2016-09-11

 

 

BÅRD - Scanbike Norge Når jeg nå har overtatt roret efter at Atle har styrt skuta i 8 år, nytter det ikke å komme unna det noe forslitte uttrykket ' å hoppe etter Wirkola' Bjørn Wirkola var uslåelig i hoppbakken, og det å skulle hoppe etter ham fratok konkurrentene enhver selvtillit. Atle har vært Scanbikes Wirkola, og selv om jeg ikke er en konkurrent, settes forventningene deretter!. Dog skal det nevnes at min far slo Wirkola i langrenn!!

 

 

 

Ledare 132 2016-09-11

 

 

Ledare I skrivande stund har jag precis landat i vardagen efter en snabb tripp till det stora landet i väster. Läs mer om den stora festen i Las Vegas i detta nummer. Utanför mitt fönster just nu går solen upp och jag har klarat mig i från jetlag. Träffade en hel del intressanta människor på vår resa over there.