test scanbike start dansk

Scanbike blev startet i 1993 af nogle entusiaster, som troede, at der manglede en avis om cyklestilen. Avisen fandt hurtigt sine læsere og har siden konstant udviklet sig. I dag er Scanbike den eneste og førende avis, der afspejler hele motorcyklens livsstil. Vi har noget for enhver smag, uanset om de lige er begyndt at være interesserede i bikerkulturen eller hvis de har kørt en motorcykel i 40 år.

Vores rapport handler om de skøreste brugerdefinerede bygninger og teknologien bag dem. Vi er også i dag bladet, der bygger de fleste projektcykler. Vi har rejseportrætter fra alle verdens hjørner og har regelmæssigt musik og tatoveringsrapporter. Vi skriver om klubber og individuelle cyklister. Selvfølgelig tester vi og tester motorcykler. Læseren kan også deltage i fest og bikeshows både i Skandinavien og i resten af ​​verden. Vi ser på bøgverdenen!

Vores læsere er en freaky samling. I dag består cykelkulturen af ​​alt fra læger og advokater, der i gamle dage har erhvervet en cykel til fængslede fanatikere, der allerede har været i garagen allerede da de var 15 år. Fælles for alle er, at de er lidenskabelige over den frihed, som en motorcykel giver.